محتواکده مجموعه بزرگی است که خدمات متنوعی همچون سفارش تولید محتوا ، طراحی سایت و خدمات سئو سایت را انجام می دهد و میتوانید از هر یک از این خدمات از طریق منو سایت بهره مند شوید.
بازیافت محتوا؛ شاه کلید تولید محتوای با کیفیت و اثربخش! آیا دوست دارین تا اطلاعاتی درباره این زمینه به دست بیارین؟ آیا می دونین بازیافت محتوا چیست؟ در زمان بازیافت محتوا چه نکاتی رو باید رعایت کنیم؟ بازیافت محتوا چه اهمیتی داره؟ چجوری محتوای بازیافتی خودمون رو انتخاب کنیم؟ مزیت های بازیافت محتوا چیست؟ روش های بازیافت محتوا کدامند؟ محتواهای بلاگ رو چجوری بازیافت کنیم؟
مطمئنا اگه در زمینه تولید محتوا فعالیت دارین، یا از یک سایت تولید محتوا سفارش داشتید، تا الان مطالب زیادی رو درست کردین که بازخورد خوبی رو هم داشته و زمانی می خواهیم تا از اون دوباره استفاده کنین، ولی خیلی از افراد باور دارن که اگه از یه محتوا دوبار استفاده بشه، یعنی دارن یه موضوع تکراری رو به مخاطب هاشون ارائه میدن. در صورتی که اینجوری نیست، شما می تونین با روش بازیافت محتوا با ایجاد کمی تغییر در مطالب قبلی خودتون استفاده کنین. به همین دلیل ما می خواهیم در این مطلب، توضیحاتی در مورد بازیافت محتوا بهتون ارائه بدیم، به بررسی مزایای بازیافت محتوا بپردازیم و نحوه بازیافت محتوا رو به شما یاد بدیم تا بتونین دوباره از محتواهاتون استفاده کنین.
منظور از بازیافت محتوا چیست؟
شاید واستون جالب باشه که بدونین بازیافت محتوا یا Content Recycle فرایندی هست که باعث تولید محتواهای اثربخش با زمان و هزینه خیلی پایینی میشه. یکی از روش های شگفت انگیز واسه استفاده دوباره و هرچه بهتر از محتوا بازیافت و بازآفرینی محتوا هست. استفاده دوباره و تغییر در محتوای قبلی می تونه به شکل اضافی کردن یا بازنگری گسترده اون واسه اضافه کردن ارزش بیشتر و ارائه اون به مخاطبان انجام میشه. بازیافت محتوا نوعی استراتژی گسترده با تکنیک های متفاوت هست و شما ممکنه بخواهین از تعداد زیادی گزینه های در دسترس به مخاطبان جدید دست پیدا کنین و کسب و کار خودتون رو توسعه بدین.
بازیافت محتوا به معنی استفاده مجدد و دوباره از محتوا هست. یعنی از همه یا قسمتی از یه محتوا که یبار تولید شده استفاده کنین تا محتوایی در قالب جدید داشته باشین. در فرایند بازیافت محتوا قرار نیست مطلبی شبیه با محتوای قبلی در سایت خودتون منتشر کنین، بلکه قراره تا قسمتی که اهمیت زیادی داره رو با اطلاعات جدیدتر و با قالب محتوایی متفاوت در اختیار مخاطبان و کاربران قرار بدین. مثلا ممکنه یه مقاله ای در سایتتون داشته باشین که واسه تبدیل به پادکست مناسب باشه و یا بشه اون رو به کتاب الکترونیکی تبدیل کرد.
مقاله پیشنهادی: برون سپاری تولید محتوا یک مزیت بزرگ
بازیافت محتوا چه مزیت هایی دارد؟
همونطور که گفتیم، بازیافت محتوا به معنی چند بار استفاده کردن از یه ایده محتوا و منتشر کردن اون در پلتفرم ها و رسانه های اجتماعی هست. این در حال استفاده دوباره و استفاده مجدد از محتوا واسه بیشتری دسترسی ممکن هست. بازیافت محتوا رشد شما رو بهبود میده، به ویژه رشد به ازای هر واحد تلاشی که واسه تولید محتوا صرف می کنین. بازیافت محتوا مزیت های زیادی به همراه داره. در ادامه برخی از مزایای بازیافت محتوا رو بررسی می کنیم:
صرفه جویی در زمان
یکی از مزایای بازیافت محتوا، صرفه جویی در زمان هست. بازاریابان محتوایی که فکر می کنند که لازم نیست به صورت مرتب محتوای جدید در بلاگ یا رسانه های اجتماعی خودشون منتشر کنند، ولی واقعیت اینجوری نیست. وقتی که محتواهای قبلی رو تغییر میدین یا هدف جدیدتری رو واسه موفقیت اون در نظر می گیرین، در وقت و هزینه تولید محتوا صرفه جویی کردین. بنابراین، شما می تونین زمان خودتون رو صرف کارهای دیگه کنین.
بهبود سئو و رتبه سایت
یکی دیگه از مزیت های بازیافت محتوا، بهبود سئو و رتبه سایت هست. استفاده مجدد از محتواهای قدیمی در قالب متفاوت و با اطلاعات جدید می تونه سئوی صفحات سایت شما رو بهبود بده. وقتی که چند مدل محتوا در مورد کلمات کلیدی مشابه منتشر می کنین، ربات های گوگل شما رو به عنوان منبع معتبر در حوزه کاریتون می شناسن. با استفاده از روش بازیافت محتوا، شما منابع با ارزشی رو به شکل های مختلفی در اختیار کاربران و مخاطبان خودتون قرار میدین و همین مسئله باعث میشه تا گوگل متوجه بشه که سایت شما فعال هست.
ایجاد تنوع محتوایی
ایجاد تنوع محتوایی و دسترسی به کاربران جدید هم یکی دیگه از مزایای بازیافت محتوا هست. بازیافت محتوا به شما کمک می کنه تا تعداد زیادی از مخاطبان رو با برند خودتون درگیر کنین. همه مخاطبان از یه نوع قالب محتوایی یا یه کانال مشخص واسه آموزش و دریافت اطلاعات استفاده نمی کنند. ممکنه یه نفر خوندن یه پست بلاگ رو دوست داشته باشه، در حالی که شخص دیگه دوست داشته باشه تا یه ویدیوی آموزشی در مورد همون مطلب مشاهده کنه.
مقاله پیشنهادی: چرا تحلیل محتوا انجام می دهیم؟
چگونه محتوا را بازیافت کنیم؟
توجه داشته باشین که بازیافت کردن یه مطلب به این معنی هست که محتوایی رو دوباره به یه شکل جدید و در جای دیگه استفاده کنیم و یا اطلاعات تازه ای رو بهش اضافی کنیم. پیشنهاد می کنیم اگه هدفتون از این کار استفاده از محتوا در کانال های متفاوت هست، در این رابطه معیارهایی رو واسه خودتون تعریف کنین. منظور این هست که مثلا به سمت محتواهایی برین که از اون بازخورد خوبی رو دریافت کردین و بعدا به شکل جدیدی که جذاب هم باشه اون رو واسه مخاطب هاتون به اشتراک بذارین. اگه شما هم جزء اون دسته از کسایی هستین که می خواهین محتواهای با ارزش قدیمی خودتون رو دوباره کارآمد کنین و به عمر اون اضافی کنین، باید روش های بازیافت محتوا رو یاد بگیرین.
جمع بندی و نتیجه:
ما خواستیم در این مطلب، توضیحاتی در مورد بازیافت محتوا بهتون ارائه بدیم، به بررسی مزایای بازیافت محتوا بپردازیم و نحوه بازیافت محتوا رو به شما یاد بدیم تا بتونین دوباره از محتواهاتون استفاده کنین. همونطور که گفتیم، بازیافت محتوا یا Content Recycle فرایندی هست که باعث تولید محتواهای اثربخش با زمان و هزینه خیلی پایینی میشه. یکی از روش های شگفت انگیز واسه استفاده دوباره و هرچه بهتر از محتوا بازیافت و بازآفرینی محتوا هست. بازیافت محتوا مزیت های زیادی به همراه داره که از جمله از این مزایا میشه به صرفه جویی در زمان، بهبود سئو و رتبه بندی سایت، ایجاد تنوع محتوایی و.... اشاره کرد.
نظرات در مورد بازیافت محتوا چیست و چگونه انجام می شود؟: