محتواکده مجموعه بزرگی است که خدمات متنوعی همچون سفارش تولید محتوا ، طراحی سایت و خدمات سئو سایت را انجام می دهد و میتوانید از هر یک از این خدمات از طریق منو سایت بهره مند شوید.

محتوای سریالی یا ادامه دار؛ یکی از راه های اصولی و حرفه ای جذب مخاطب و کاربر در دنیای وب! آیا دوست دارین تا اطلاعاتی در مورد این نوع محتوا به دست بیارین؟ آیا می دونین سفارش تولید محتوا سریالی چیست؟ تولید محتوای سریالی چه مزایایی به همراه داره؟ چجوری محتوای زیادی رو با پست های سریالی تولید کنیم؟ اصول تولید محتوای ادامه دار چیست؟ نحوه تولید محتوای سریالی چجوریه؟

کسب و کارها و برندهای معروف در دنیا واسه داشتن بهترین استراتژی بازاریابی محتوایی و دستیابی به اهداف تجاری، روش ها و تکنیک های مختلفی رو در دستور کار تولید محتوای خودشون قرار میدن و سعی می کنند تا با کمک این روش ها، تعداد کاربران خودشون رو افزایش بدن. یکی از روش هایی که تاثیر قابل توجهی در بازاریابی کسب و کار می ذاره، تولید محتوای سریالی هست. به همین دلیل ما می خواهیم در این مطلب، توضیحاتی در مورد محتوای سریالی یا محتوای ادامه دار بهتون ارائه بدیم، به بررسی مزایای محتوای سریالی بپردازیم و نحوه تولید محتوای سریالی رو به شما یاد بدیم تا با این استراتژی آشنا بشین.

منظور از محتوای سریالی چیست؟

منظور از محتوای سریالی چیست؟

آیا می دونین منظور از محتوای سریالی چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که محتوای سریالی، تعدادی از مقاله های مرتبط با یه عنوان کلیدی هست که هر کدوم شامل اطلاعات خاص و مجزایی هستن که هدف بزرگ تر و کلی تر رو دنبال می کنند. چیزی که باید در تولید محتوای سریالی زیر نظر گرفته بشه این هست که هر قسمت از اینجور محتوا به تنهایی قابل فهم و درک بوده و در عین استقلال از همه مجموعه در کنار فصل ها و قطعه های دیگه مثل تیکه های پازل یه هدف رو دنبال می کنه.

جالب اینجاست که بدونین محتوای سریالی یا محتوای ادامه دار به محتوایی گفته میشه که در قسمت های مختلف و در مدت زمان نه چندان بلند در وبسایت منتشر میشه. به عبارت دیگه، بعد از دسته بندی موضوع های مختلف، یه محتوای کامل تر در فاصله های کوتاه مدت در وبسایت قرار می گیره. تولیدکننده های محتوای سریالی باید مطالب رو جوری کنار هم قرار بدن تا مخاطب دوست داشته باشه که سری این مقاله ها رو دنبال کنه. شما می تونین در پایان هر بخش از محتوای سریالی، مخاطبان و خواننده ها رو در انتظار انتشار محتوای بعدی نگه دارین.

مقاله پیشنهادی: 10 ترفند محتوا نویسی برای وب سایت ها و فروشگاه ها

تولید محتوای سریالی چه مزایایی دارد؟

تولید محتوای سریالی چه مزایایی دارد؟

همونطور که گفتیم، محتوای سریالی به کسب و کارهای اینترنتی کمک می کنه تا مخاطبان رو جذب کنند و اون ها رو واسه خرید بیشتر تشویق کنند که در کوتاه مدت باعث میشه تا ترافیک سایت افزایش پیدا کنه. هدف تولید محتوای سریالی، جلب توجه مخاطبان و تبدیل اون ها به مشتریان دائمی هست. تولید محتوای سریالی مزیت های قابل توجهی داره. در ادامه برخی از مزایای تولید محتوای سریالی رو بررسی می کنیم:

افزایش بهره وری

یکی از مزایای تولید محتوای سریالی، افزایش بهره وری هست. بهتره بدونین با تبدیل یه ایده به الگوی سریالی از محتواهای با کفیت و جذاب، می تونین به ایده های دارای پتانسیل تاثیرگذار تمرکز کنین و اون ها رو به شکل داستانی در سایت خودتون منتشر کنین که ارتباط دائمی بین خواننده ها و محتوا برقرار میشه.

تنوع در تولید محتوا

یکی دیگه از مزایای تولید محتوای سریالی، تولید انواع مختلف محتوا هست. وقتی که بازاریابی محتوایی خودتون رو در فرمت یه محتوای ادامه دار یا سریالی تولید می کنین، هر بخش از محتوای شما دارای شکل و فرمت تعیین شده و امکان مدیریت محتوا بیشتر میشه. این مسئله نه تنها روشی واسه جذب بهتر مخاطبان در کوتاه مدت هست، بلکه باعث میشه تا ویدیوهای کوتاه و محتواهای صوتی بهبود پیدا کنند.

مقاله پیشنهادی: طوفان فکری چیست و چه کاربردی دارد؟

افزایش ترافیک بازدید سایت

افزایش ترافیک بازدید سایت هم یکی دیگه از مزیت های تولید محتوای سریالی هست. محتوای ادامه دار به کاربران کمک می کنه تا واسه مدت زمان طولانی تری به محتوا دسترسی داشته باشن و کاربران زیادی رو جذب کنند. این استراتژی در صورت استفاده درست، نرخ تبدیل رو بیشتر می کنه و ROI بالاتری رو طی زمان نتیجه میده. البته این مسئله وقتی تحقق پیدا می کنه که نیاز مخاطبان به درستی به کمک محتوای سریالی برطرف بشه.

برنامه ریزی بهتر

یکی دیگه از مزیت های تولید محتوای سریالی این هست که این نوع محتوا امکان برنامه ریزی بهتر رو فراهم می کنه. با ترسیم راه قبل از تولید محتوا، می تونین درباره نحوه انتشار اطلاعات و مطالب خودتون برنامه ریزی کرده و محتوای خودتون رو واسه دستیابی به بهترین نتایج قالب بندی کنین. همچنین می تونین از تجزیه و تحلیل بازار واسه پیدا کردن یه موضوع واسه مخاطبان خودتون استفاده کنین.

نحوه تولید محتوای سریالی چگونه است؟

نحوه تولید محتوای سریالی چگونه است؟

در صورتی که می خواهیم محصول جدیدی به وجود بیارین، از تاثیر قابل توجه محتوای سریالی غافل نشین و سعی کنین تولید محتوای ادامه دار رو به برنامه ها و استراتژی های بازاریابی خودتون اضافی کنین. شما باید محتوایی تولید کنین که به سوال های مورد نظر مخاطبان مربوط به محصول شما جواب بده، داستان هایی از فرایند کارهای خودتون بنویسین و اون ها رو با کاربران و مخاطبان خودتون به اشتراک بذارین. همچنین از پشت صحنه کارهای خودتون واسشون توضیح بدین، از اینکه این ایده چجوری ایجاد شده و چه مراحلی رو پشت سر گذاشته.

توجه داشته باشین که تحقیق واقعی، یه نقطه شروع خیلی خوب واسه تولید محتوای سریالی یا ادامه دار هست. شما در مقیاسی بزرگ تر از آمار و اطلاعات قرار می گیرین که مخاطبان و کاربران شما بهش علاقه مند هستن، ولی درک کردن اون واسه مخاطبان فقط در یه جلسه ممکن نیست.

جمع بندی و نتیجه:

ما خواستیم در این مطلب، توضیحاتی در مورد محتوای سریالی یا محتوای ادامه دار بهتون ارائه بدیم، به بررسی مزایای محتوای سریالی بپردازیم و نحوه تولید محتوای سریالی رو به شما یاد بدیم تا با این استراتژی آشنا بشین. همونطور که گفتیم، محتوای سریالی، تعدادی از مقاله های مرتبط با یه عنوان کلیدی هست که هر کدوم شامل اطلاعات خاص و مجزایی هستن که هدف بزرگ تر و کلی تر رو دنبال می کنند. تولید محتوای سریالی مزیت های قبال توجهی به دنبال داره که همین مسئله باعث میشه تا خیلی از کسب و کارهای اینترنتی، تولید محتوای سریالی رو به برنامه ها و استراتژی های بازاریابی خودشون اضافه کنند.

نظرات در مورد محتوای سریالی چیست و چه مزایایی دارد؟:

سوال تصادفی