محتواکده مجموعه بزرگی است که خدمات متنوعی همچون سفارش تولید محتوا ، طراحی سایت و خدمات سئو سایت را انجام می دهد و میتوانید از هر یک از این خدمات از طریق منو سایت بهره مند شوید.
در طول سال ها تعاریف زیادی از صفحه فرود ارائه شده است. تعریف مورد قبول اکثر کارشناسان سئو را می توان به این صورت تعریف کرد که این صفحه ای است که کاربر برای اولین بار از سایت شما بازدید می کند. به طور دقیق تر، صفحه ای که کاربران از طریق موتور جستجو وارد سایت شما می شوند، صفحه فرود نامیده می شود. هر صفحه فرود به دقت برای هدف خاصی در سئو سایت طراحی شده است. در واقع یک صفحه فرود می تواند شامل هر صفحه ای در سایت شما باشد. صفحات فرود اولین تعامل کاربر با سایت شماست. ظاهر خوب در اولین تماس مهم است، بنابراین صفحه فرود شما باید از نظر طراحی و گرافیک جذاب باشد تا مخاطبان شما را به دنبال کردن سایت شما ترغیب کند. در این مطلب به آموزش بررسی عملکرد صفحات فرود با گوگل سرچ کنسول خواهیم پرداخت.
صفحه فرود یا Landing Page چیست؟
صفحه فرود صفحه ای در یک وب سایت است که هدف خاصی دارد. هدف یک صفحه فرود تبدیل بازدیدکنندگان به مشتری است. صفحات فرود متفاوت هستند، اما هدف یکسانی دارند. صفحات فرود که حاوی سرنخ ها هستند، فرمی دارند که در ازای چیزی ارزشمند، از بازدیدکنندگان اطلاعاتی مانند اطلاعات تماس می خواهند. در دیجیتال مارکتینگ، صفحه فرود صفحه ای است که با هدف بازاریابی، تبلیغ و غیره ایجاد می شود. استراتژی های محتوا باید شامل استفاده از صفحات فرود برای فروش خدمات یا محصولات بیشتر باشد. فرض کنید کاربر کلمه کلیدی SEO را برای جستجو در گوگل وارد کرده است. لینک های وب سایتی که در صفحه اول گوگل ظاهر می شوند، لینک های صفحه فرود هستند.
انواع صفحات فرود:
فرض کنید پس از ورود کاربر به صفحه اصلی، یک سری کلیک روی صفحه فرود انجام می شود. مطمئناً انتخاب صفحه فرود مناسب و مناسب برای نمایش کاربران، شانس شما را تا حد زیادی بهبود می بخشد. مدت زمانی که کاربران در سایت شما می مانند، اشتراک های بیشتر، فروش بیشتر، هر چیزی که فکرش را بکنید. برای درک بهتر این صفحات، باید تعدادی از انواع آن را بشناسید.در این دوره آموزش گوگل سرچ کنسول به این موارد میپردازیم.
• صفحه اصلی: هر وب مستر می خواهد در صفحه اول نتایج جستجو ظاهر شود. با این حال می توان گفت که احتمال مشتری شدن یک کاربر در یک نمایش صفحه بسیار کم است. برای صفحه فرود خود، توصیه می کنیم یک صفحه فرود با کلمات بسیار خاص مانند کلمات برند انتخاب کنید.
• صفحه پیشنهاد ویژه: این دومین نوع صفحه فرود است که در بین سایر صفحات فرود استفاده می شود. بولتن نمایشگاه تجاری یکی از رایج ترین نمونه ها در تبلیغات است.
• صفحه محصول: این یکی از مهمترین صفحاتی است که سئوکاران و مدیران سایت برای افزایش نرخ تعامل به دنبال آن هستند. همانطور که از نام صفحه می توانید متوجه شوید، این صفحه ای است که دارای محصولات یا خدمات است.
معیارهای قابل پیگیری صفحه فرود
معیارها همه چیزهایی را که باید در مورد نحوه عملکرد صفحه فرود و نحوه بهبود آن بدانید به شما می گوید. سخت است که بدانید یک صفحه پس از راه اندازی چگونه عمل می کند. بررسی عملکرد صفحات فرود پس از آموزش بهبود سرعت سایت با استفاده از سرچ کنسول یکی از موارد مهم است.
• بازدید صفحه: صفحه فرود شما چند بازدید خواهد داشت؟ هرچه تعداد بازدیدها بیشتر باشد، نرخ تبدیل بالاتری دارد. سعی کنید از یک استراتژی درآمد استفاده کنید.
• منبع ترافیک: شناسایی منابع ترافیکی و اینکه از کجا می آیند به شما کمک می کند بدانید کجا باید تلاش خود را افزایش یا کاهش دهید.
• نرخ ارسال: نرخ ارسال تعداد کاربرانی است که فرم سرنخ فروش شما را پر می کنند و به صفحه تشکر شما ارسال می شوند. چندین ترفند وجود دارد که می توانید برای افزایش نرخ ارجاع خود استفاده کنید.
• نرخ پرش: اگر بازدیدکنندگان وارد سایت شما شدند و بلافاصله آن را ترک کردند، مطمئن شوید که محتوای شما با پیشنهاد شما مطابقت دارد. آیا محتوای صفحه بازدیدکنندگان را جذب می کند؟ وقتی بازدیدکنندگان در صفحه فرود شما قرار می گیرند، آیا به طور خودکار می دانید که آنها چه می خواهند؟
نتیجه گیری:
در این مقاله به آموزش بررسی عملکرد صفحات فرود با گوگل سرچ کنسول پرداختیم. صفحات فرود سرنخ های جدیدی برای فروش شما ایجاد می کنند. بنابراین، باید به این صفحه توجه کنید. با وجود تمام ترفندها، آزمایش ها و نسخه هایی که میتوانید پیاده سازی کنید. دلیلی وجود ندارد که صفحه فرودی نداشته باشید که نرخ خوبی داشته باشد.
نظرات در مورد درس سی و سوم: آموزش بررسی عملکرد صفحات فرود با گوگل سرچ کنسول: