محتواکده مجموعه بزرگی است که خدمات متنوعی همچون سفارش تولید محتوا ، طراحی سایت و خدمات سئو سایت را انجام می دهد و میتوانید از هر یک از این خدمات از طریق منو سایت بهره مند شوید.

Eventها در لاراول؛ یکی از مهم ترین بخش ها در فریم ورک لاراول! آیا می خواهید اطلاعاتی در این زمینه کسب کنید؟ آیا می دانید event در لاراول چیست؟ چگونه در لاراول یک event ایجاد کنیم؟ نحوه ثبت event ها به روش دستی چگونه است؟ چرا باید نحوه ایجاد event ها را یاد بگیریم؟
در زبان های برنامه نویسی فریم ورک های زیادی وجود دارند که شما می توانید با استفاده از این فریم ورک ها، سایت های بی نظیری را طراحی و راه اندازی کنید. لاراول یکی از بهترین فریم ورک های موجود در دنیای وب است که شما می توانید از آن بهره ببرید. event نیز یکی از بخش های مهم در لاراول است. اگر شما قصد طراحی سایت را دارید، باید با بخش event آشنا شوید. به همین دلیل ما می خواهیم در این مطلب، توضیحاتی در مورد بخش event در لاراول برای شما ارائه کنیم و نحوه ثبت event ها به روش دستی را به شما یاد دهیم.

آشنایی با بخش event در لاراول

Eventها در لاراول و روش کار با آنها

شاید این سوال برای شما نیز پیش آمده باشد که event در لاراول چیست؟ ما می توانیم در پاسخ به این سوال بگوییم که رویدادها یا event، الگوی ساده observer را پیاده سازی و اجرا می کنند. این الگو به کاربران کمک می کند تا به رویدادها گوش داده و گوش فراخوان ایجاد کند. به عبارت دیگر، event به معنی رخداد است و ما در برنامه ای که می نویسیم، رخدادهای زیادی داریم. از جمله از آنها می توان به ثبت نام کاربر، اضافی کردن مقاله به وبسایت، اضافی کردن محصول جدید به سایت و..... اگر می خواهید نحوه ایجاد event ها را یاد بگیرید، پیشنهاد می کنیم تا در دوره آموزش لاراول شرکت کنید.
جالب است بدانید، event یک رویداد است که ما در پروژه یا وبسایت آن را مشخص می کنیم. برای مثال اگر بخواهیم با خرید کاربر یک پیامک برای مدیر سایت فرستاده شود، اینجا خرید کاربر می شود همان رویداد یا event. رویدادها در زمان وقایع مختلف می توانند fire شوند و به دنبال آنها یک یا چند Listener اجرا شوند. بنابراین، event و Listener دو مفهوم مجزا در قالب یک ماژول امکانی را برای ما فراهم می کند که در زمان های خاص کارهای خاص انجام شود. شما می توانید رویدادها را در فریم ورک لاراول ایجاد کنید.

نحوه ثبت event ها به روش دستی چگونه است؟

Eventها در لاراول و روش کار با آنها

همانطور که گفته شد، event یا رویدادها پس از آموزش کار با Model ها یک بخش مهم در فریم ورک لاراول است که شما می توانید در این بخش قابلیت های منحصر به فردی را به وبسایت یا اپلیکیشن خودتان اضافی کنید. شما می توانید با روش دستی event ها را ثبت کنید. در فریم ورک لاراول eventها معمولا داخل متغیر آرایه ای listen مقیم در EventServiceProviser ثبت شوند. با این حال، می توانید رویدادها را با استفاده از یک event dispatcher از طریق فاساد Event و یا پیاده سازی کانترکت Illuminate/Contracts/Events/Dispatcher خود به صورت دستی ثبت کنید.

جمع بندی و نتیجه:
ما خواستیم در این مطلب، توضیحاتی در مورد بخش event در لاراول برای شما ارائه کنیم و نحوه ثبت event ها به روش دستی را به شما یاد دهیم. همانطور که گفته شد، event به معنی رخداد است و ما در برنامه ای که می نویسیم، رخدادهای زیادی داریم. از جمله از آنها می توان به ثبت نام کاربر، اضافی کردن مقاله به وبسایت، اضافی کردن محصول جدید به سایت و غیره. اگر می خواهید نحوه کار با event را یاد بگیرید، پیشنهاد می کنیم تا در دوره آموزش لاراول شرکت کنید.

 

نظرات در مورد درس هشتم: Eventها در لاراول و روش کار با آنها:

سوال تصادفی