محتواکده مجموعه بزرگی است که خدمات متنوعی همچون سفارش تولید محتوا ، طراحی سایت و خدمات سئو سایت را انجام می دهد و میتوانید از هر یک از این خدمات از طریق منو سایت بهره مند شوید.
آموزش کار با Service Provider؛ یکی از بخش های اصلی در لاراول! برای اینکه بتوانید از سرویس ها و قابلیت هایی که در پروژه های لاراول خودتان ایجاد کرده اید استفاده کنید، باید از امکان زا ویژگی به اسم Service Provider استفاده کنید که نحوه کار کردن با آن متفاوت است.
بهتر است بدانید، لاراول پرکاربردترین زبان برنامه نویسی PHP است که در سال های اخیر توسط شرکت ها و پروژه های زیادی مورد استفاده قرار گرفته است. یادگیری لاراول به شما این امکان رامی دهد تا با سرعت بیشتری سایت های مورد نظر خودتان را توضیح دهید. اگر قصد طراحی سایت در ارومیه را دارید، باید با بخش های مختلف لاراول آشنا شوید. به همین دلیل ما می خواهیم در این مطلب، توضیحاتی در مورد بخش Service Provider در لاراول برای شما ارائه کنیم و نحوه کار با این بخش را به شما یاد دهیم.
بخش Service Provider در لاراول چیست؟
شاید این سوال برای شما نیز پیش آمده باشد که بخش Service Provider چیست؟ ما می توانیم در پاسخ به این سوال بگوییم که Service Provider یکی از بخش های مهم و کاربردی در لاراول است که شما می توانید از این بخش استفاده کنید. همچنین Service Providerها به عنوان بوت استرپ لاراول شناخته می شوند و تمام بخش ها و سرویس هایی که برای لاراول نشوته می شوند، با کمک Service Provider اجرا می شوند و مورد استفاده کاربران و توسعه دهندگان قرار می گیرد.
نکته قابل توجه این است که شما بدون Service Provider ها معمولا هیچ پروژه لاراولی نمی توانید داشته باشید. هر برنامه برای اینکه اجرا شود، باید چندین کلاس و فایل را لود کند. سرویس هایی مانند کش، سشن، کوکی و... از قبل باید لود شوند تا برنامه ما کار اصلی خودش را انجام دهد. این لود شدن ها توسط بخش Service Provider انجام می شود. این قسمت مسئول آماده سازی پروژه لاراولی است. اگر می خواهید با نحوه عملکرد این بخش آشنا شوید، توصیه می کنیم تا در دوره آموزش لاراول شرکت کنید.
ثبت و معرفی Providerها
توجه داشته باشید که تمامی Service Provider ها در فایل پیکربندی config/app.php ثبت و ذخیره می شوند که پس از آشنایی با بخش config در لاراول یکی از مهمترین بخش هاست که می توانید از آنها استفاده کنید. فایل مذکور شامل آرایه Provider است که در آن می توانید اسم Service Providerهای خودتان را مانند فهرست بنویسید. به طور پیش فرض، تعداد از این سرورهای هسته لاراول در این آرایه مشخص و تعیین می شوند. این Providerها نیز کامپوننت های هسته لاراول مانند mailer، queue، cache و... را تنظیم و راه اندازی اولیه می کنند.
کار کردن با Service Provider با ذکر مثال
نکته قابل توجه این است که در یک پروژه لاراول، هر سرویسی مانند دیتابیس و Session و یا هر سرویس دیگر برای اینکه مجوز فعالیت در برنامه را بگیرد، باید به بخش Service Provider شود، یعنی اگر به بخش Service Provider بگوید که یک سرویس Session است و می خواهد در این برنامه استفاده شود. برنامه لاراول را باز کنید و وارد مسیر Confing/App.php شوید و یکم به پایین اسکرول کنید. برای مثال:
'providers' => [ /* * Laravel Framework Service Providers... */ Illuminate\Auth\AuthServiceProvider::class, Illuminate\Broadcasting\BroadcastServiceProvider::class, Illuminate\Bus\BusServiceProvider::class, Illuminate\Cache\CacheServiceProvider::class, Illuminate\Foundation\Providers\ConsoleSupportServiceProvider::class, Illuminate\Cookie\CookieServiceProvider::class,
هر سرویسی که در سیستم قرار است مورد استفاده قرار بگیرد، باید در این آرایه اضافی شود. برای مثال اگر ما یک پکیج به سیستم اضافی کنیم باید از این طریق پکیج به سیستم معرفی کنیم. در حالت پیش فرض برخی از سرویس های اصلی و مهم مربوط به هسته لاراول هستند که اینجا ثبت شده اند.
جمع بندی و نتیجه:
ما خواستیم در این مطلب، توضیحاتی در مورد بخش Service Provider در لاراول برای شما ارائه کنیم و نحوه کار با این بخش را به شما یاد دهیم همانطور که گفته شد، Service Provider یکی از بخش های مهم و کاربردی در لاراول است که شما می توانید از این بخش استفاده کنید. اگر می خواهید نحوه کار با این بخش را یاد بگیرید، توصیه می کنیم تا در دوره آموزش لاراول شرکت کنید.
نظرات در مورد درس بیستم: آموزش کار با بخش App service provider: