محتواکده مجموعه بزرگی است که خدمات متنوعی همچون سفارش تولید محتوا ، طراحی سایت و خدمات سئو سایت را انجام می دهد و میتوانید از هر یک از این خدمات از طریق منو سایت بهره مند شوید.
آموزش کار با Seeds در لاراول؛ یکی از مفاهیم اساسی در دوره آموزش لاراول! زبان برنامه نویسی لاراول از یک روش ساده برای پر کردن اطلاعات تستی در جدول های شما استفاده می کند. شما می توانید با کلاس Seeds در زبان برنامه نویسی لاراول کار کنید.
لاراول یکی از محبوب ترین زبان های برنامه نویسی در حوزه وب است که شما می توانید با استفاده از این زبان، پروژه های خودتان را طراحی و راه اندازی کنید. لاراول شامل کلاس ها و بخش های مختلفی است. اگر قصد طراحی سایت در ارومیه را دارید، توصیه می کنیم تا با این کلاس ها آشنا شوید. به همین دلیل ما می خواهیم در این مطلب، توضیحاتی در مورد کلاس Seeds در لاراول برای شما ارائه کنیم و نحوه ایجاد کلاس Seeds را به شما یاد دهیم.
کلاس Seeds در لاراول چیست؟
شاید این سوال برای شما نیز پیش آمده باشد که کلاس Seeds چیست؟ ما می توانیم در پاسخ به این سوال بگوییم که Seeds از جمله کلاس های مهم و کاربردی در زبان برنامه نویسی لاراول است که شما می توانید از این کلاس استفاده کنید. لاراول به شما این امکان را می دهد تا با استفاده از کلاس های Seed پایگاه داده و اطلاعات خودتان را با داده های آزمایشی پر کنید. اگر می خواهید نحوه کار با کلاس های Seed را یاد بگیرید، پیشنهاد می کنیم تا در دوره آموزش لاراول شرکت کنید.
جالب است بدانید، تمامی کلاس های Seeds لاراول شما در مسیر database/seeds ذخیره می شوند. شما می توانید برای کلاس های Seed از هر اسم استفاده کنید، ولی از قواعد نامگذاری لاراول نیز باید پیروی کنید که این قانون به شما می گوید که برای اسم گذاری کلاس هاس Seed اول اسم جدول و بعدا کلمه table را به کار ببرید. برای مثال: UserTableSeeder.
چگونه یک کلاس Seed در لاراول ایجاد کنیم؟
توجه داشته باشید که کلاس Seed در لاراول پس از آموزش نوشتن پکیج در لاراول از جمله کلاس های مهمی است که توسعه دهندگان می توانند از این کلاس استفاده کنند. برای ایجاد کلاس Seeds در لاراول باید دستور زیر را در CMD بنویسید:
php artisan make:seeder نام seed
معمولا کلاس Seeds تنها یک متد به اسم run را شامل می شود. در رتبه متد run می توان داده های مورد نظر را به روش دلخواه در پایگاه داده درج کرد. داده ها را می توان به شکل دستی با استفاده از query builder وارد پایگاه داده کرد و یا آنها را به کمک Eloquent model Factory در داخل بانک اطلاعاتی درج کرد. در ادامه یک مثال برای شما ذکر می کنیم تا نحوه ایجاد کلاس Seed را یاد بگیرید:
<?php
use Illuminate\Database\Seeder;
use Illuminate\Support\Facades\DB;
use Illuminate\Support\Facades\Hash;
use Illuminate\Support\Str;
class DatabaseSeeder extends Seeder
{
/**
* Run the database seeds.
*
* @return void
*/
public function run()
{
DB::table('users')->insert([
'name' => Str::random(10),
'email' => Str::random(10).'ادرس ایمیل',
'password' => Hash::make('پسورد'),
]);
}
جمع بندی و نتیجه:
ما خواستیم در این مطلب، توضیحاتی در مورد کلاس Seeds در لاراول برای شما ارائه کنیم و نحوه ایجاد کلاس Seed را به شما یاد دهیم. همانطور که گفته شد، Seeds به کلاس های مهمی در لاراول گفته می شود که شما می توانید از این کلاس ها استفاده کنید. اگر می خواهید نحوه کار با کلاس های Seed را یاد بگیرید، پیشنهاد می کنیم تا در دوره آموزش لاراول شرکت کنید.
نظرات در مورد درس بیست و سوم: آموزش کار با Seeds ها در لاراول: