محتواکده مجموعه بزرگی است که خدمات متنوعی همچون سفارش تولید محتوا ، طراحی سایت و خدمات سئو سایت را انجام می دهد و میتوانید از هر یک از این خدمات از طریق منو سایت بهره مند شوید.

گزینش محتوا(Content Curation)؛ فرایند جمع آوری اطلاعات مربوط به یه موضوع یا حوزه خاص! آیا دوست دارین تا اطلاعاتی درباره این مفهوم به دست بیارین؟ آیا می دونین منظور از گزینش محتوا چیست؟ گزینش محتوا چه تفاوتی با جمع آوری محتوا داره؟ گزینش محتوا چه مزایایی به همراه داره؟ چجوری از گزینش محتوا در بازاریابی محتوایی استفاده کنیم؟ روش های گزینه حرفه ای محتوا کدامند؟ این کار در هنگام سفارش تولید محتوا باید چطور صورت گیرد؟

همونطور که می دونین، تولید محتوای با کیفیت و جذاب یکی از کارهای مهم در بازاریابی هست که تولیدکننده های محتوا باید انجامش بدن. ولی بعضی وقت ها اونقدر بودجه و وقت کافی رو نداریم که بتونیم به اندازه کافی محتوای با کیفیت تولید کنیم. اینجا همون جایی هست که گزینش محتوا به کمک ما میاد. ما می تونیم با گزینش محتوا، مطالبی رو جمع آوری کنیم که شبیه محتوا عمل می کنند. به همین منظور ما سعی می کنیم در مقاله گزینش محتوا چیست؟ اطلاعاتی درباره گزینش محتوا یا Content Curation به شما ارائه کنیم و به بررسی مزایای گزینش محتوا بپردازیم و عملکرد گزینش محتوا رو مورد بررسی قرار بدیم.

منظور از گزینش محتوا چیست؟

منظور از گزینش محتوا چیست؟

احتمالا این سوال واستون پیش اومده باشه که گزینش محتوا چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که گزینش محتوا یا Content Curation یکی از بهترین روش ها واسه جلب توجه مخاطبان و کاربران هست. گزینش محتوا نقش مهمی در توسعه و پیشرفت بازاریابی محتوایی داره و به قدرت رسانه های اجتماعی موجود وابسته هست. شاید گزینش محتوا در نگاه اول شبیه کپی کردن به نظر برسه، ولی اگه به صورت حرفه ای بهش نگاه کنین و چند نکته رو در نظر بگیرین، می بینین که مزیت ها و فواید زیادی واسه بازاریابی محتوایی به همراه داره.

جالب اینجاست که بدونین گزینش محتوا نیازمند جستجوی محتوای مربوطه از منابع و سایت های دیگه به جای تولید محتوای یونیک و خاص هست. توجه داشته باشین، از اونجایی که الگوریتم های شبکه های اجتماعی به کسب و کارهایی که ارتباط زیادی با مخاطبان برقرار می کنند پاداش میدن، گزینش محتوا یا Content Curation هم روش خوبی واسه ارائه ارزش ثابتی به دنبال کننده ها ارائه میده تا احساس مشارکت کنند. برعکس بازاریابی محتوایی، گزینش محتوا شامل تولید محتوای شخصی سازی شما نمیشه. در مقابل، شما در حال تحقیق و انتشار اطلاعاتی هستین که به وسیله افراد دیگه ای به وجود اومدن و مخاطبان شما از اون ها استقبال کردن.

مقاله پیشنهادی: 6 علت مهم تولید محتوا در بیشتر دیده شدن سایت

گزینش محتوا چه مزایایی به همراه دارد؟

گزینش محتوا چه مزایایی به همراه دارد؟

همونطور که گفتیم، گزینش محتوا به فرایندی گفته میشه که در اون متن هایی از منابع مختلف ارزیابی و انتخاب شده و در رسانه های اجتماعی یا سایت کسب و کار انتشار میشن. این فرایند شامل سرچ کردن، شناسایی اطلاعات مفید، جمع آوری مطالب، سازماندهی و ارائه محتوا به کاربران هست. گزینش محتوا مزایای زیادی به همراه داره. به همین دلیل ما قصد داریم در این قسمت از مطلب مزایای گزینش محتوا رو بررسی کنیم:

  • صرفه جویی در زمان

یکی از مزایای گزینش محتوا که باعث میشه تا این روش محبوبیت زیادی به دست بیاره این هست که در زمان صرفه جویی میشه. احتمالا گزینش محتوا هم مثل تولید محتوای خاص و منحصر به فرد دارای مراحل زمان بری باشه، ولی با این حال در مقایسه با تولید و انتشار محتوای اختصاصی واسه هر پست در رسانه های اجتماعی، زمان و وقت کمتری لازم هست. همین مسئله باعث میشه تا در زمان صرفه جویی بشه و افراد بتونن محتواهای خودشون رو در کمترین زمان ممکنه تهیه و منتشر کنند.

مقاله پیشنهادی: بازنشر محتوا(Repost) چیست و چه اهمیتی دارد؟

  • جبران تبلیغات با گزینش محتوا

یکی دیگه از مزایای گزینش محتوا این هست که می تونین با این کار تبلیغات رو جبران کنین. ارتباطی که در حال حاضر مخاطبان با سایت ها برقرار می کنند، فراتر رفته. شاید کاربر با دیدن محصول ما جذب سایت ما بشه، ولی چیزی که اون رو همیشه کنار ما نگه می داره و به مشتری دائمی تبدیل می کنه، چیزی فراتر از محصول هست. چیزی مانند انتشار یه محتوای گزینش شده یا خدمات بعد از فروش می تونه مخاطب رو تشویق کنه تا در سایت باقی بمونه.

  • ارائه تجربه بهتر به مخاطبان

ارائه تجربه عالی به مخاطبان هم یکی دیگه از مزایایی هست که گزینش محتوا به همراه داره. رسانه های اجتماعی جایی واسه جذب کاربر و تبدیل اون ها به مشتری دائمی هست. باید تجربه کاربری خوبی در رسانه های اجتماعی واسه دنبال کننده ها و مخاطبان به وجود بیارین. در این صورت این نگاه در مخاطبان ایجاد میشه که اون کسب و کار می تونه بهترین گزینه واسشون باشه.

  • ارتباط و تعامل با سایر برندها

یکی دیگه از مزایای گزینش محتوا که باعث میشه تا مورد استقبال کسب و کارها و سایت های زیادی قرار بگیره این هست که باعث ایجاد بحث و ارتباط با سایر کسب و کارها میشه. گزینش محتوا باعث میشه تا مخاطبان و کاربران زیادی رو به سمت کسب و کار خودتون جذب کنین و ارتباط بهتری با کسب و کارها یا برندهای دیگه برقرار کنین. این ارتباط باعث میشه تا در بعضی جاها ازشون مشورت بگیرین.

مقاله پیشنهادی: چرا تولید محتوا برای هر کسب و کار اینترنتی مهم است؟

جمع بندی و نتیجه:

ما سعی کردیم در مقاله گزینش محتوا چیست؟ اطلاعاتی درباره گزینش محتوا یا Content Curetion به شما ارائه کنیم، به بررسی مزایای گزینش محتوا بپردازیم و عملکرد محتوای گزینش شده رو مورد بررسی قرار بدیم. همونطور که گفتیم، گزینش محتوا روشی هست که کسب و کارها و سایت ها با استفاده از اون در سریع ترین زمان محتواهای مورد نیاز خودشون رو تهیه و منتشر می کنند. در نگاه اول شاید شبیه کپی کردن به نظر برسه، ولی اگه دقیق تر بهش نگاه کنین، متوجه میشین که چیزی فراتر از کپی و تبلیغات هست. با گزینش محتوا می تونین مخاطبان و کاربران زیادی رو به کسب و کار خودتون جذب کرده و اون ها رو به مشتریان وفادار و دائمی خود تبدیل کنین.

نظرات در مورد گزینش محتوا(Content Curation) چیست؟:

سوال تصادفی