محتواکده مجموعه بزرگی است که خدمات متنوعی همچون سفارش تولید محتوا ، طراحی سایت و خدمات سئو سایت را انجام می دهد و میتوانید از هر یک از این خدمات از طریق منو سایت بهره مند شوید.
5 راز نوشتن ریپورتاژ آگهی موثر؛ یکی از مواردی که معمولا توسط سئوکارها یا نویسنده های سایت تولید محتوا نادیده گرفته میشه! آیا می دونین رپورتاژ آگهی چیست؟ اصول و روش رپورتاژنویسی چجوریه؟ رازهای نوشتن رپورتاژ آگهی کدامند؟ رپورتاژ آگهی چه تاثیری بر مخاطب شما در دیجیتال مارکتینگ می ذاره؟ چه سایت هایی برای درج رپورتاژ مناسب تر هستن؟ هدف از رپورتازنویسی چیست؟
سایت های اینترنتی و دیجیتال مارکتینگ ها همیشه سعی می کنند تا با استفاده از روش ها و تکنیک های مختلفی اسم کسب و کار یا برند خودشون رو در ذهن مخاطبان و کاربران هدف موندگار کنند. یکی از بهترین راه ها واسه رسیدن به رتبه های برتر گوگل و افزایش فروش و جذب مخاطبان، تهیه و تولید رپورتاژ آگهی هست. در زمان رپورتاژنویسی باید به نکات مهمی توجه داشته باشین. به همین دلیل ما می خواهیم در این مطلب، توضیحاتی در مورد رپورتاژ آگهی بهتون ارائه کنیم و به بررسی رازهای نوشتن رپورتاژ آگهی موثر بپردازیم و تاثیر ریپورتاژ آگهی بر مخاطبان رو مورد بررسی قرار بدیم.
رپورتاژ آگهی چیست؟
احتمالا از خودتون بپرسین که رپورتاژ آگهی چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که رپورتاژ آگهی در اصل سعی و تلاش یه کسب و کار واسه شناخته شدن و جلب اعتماد مخاطبان و کاربران رسانه یا سایت های دیگه به صورت ناملموس هست. توجه داشته باشین که در این نوع از محتوا، تمرکز اصلی بر این هست که بی طرفانه نقاط مثبت یه محصولا یا کالای یه کسب و کار رو واسه مخاطبان رسانه ای دیگه به اطلاع برسونیم و در واقع جوری وانمود بشه که ویژگی های اصلی این آگهی، تبلیغاتی نباشه.
جالب اینجاست که بدونین رپورتاژ آگهی مقاله ای هست که در سایت های حوزه وب قرار گرفته و در اون معمولا یک یا چند لینک به سایت شخصی که رپورتاژ آگهی رو تولید کرده داده میشه. نکته قابل توجه این هست که موتور جستجوگر گوگل در سال های گذشته اهمیت زیادی واسه اعتبار وبسایت ها قائل بوده و به این ترتیب سایت هایی که اعتبار زیادی پیش مخاطبان، کاربران و سایت های دیگه دارن رو در رتبه های بالاتر نشون میده. رپورتاژنویسی و انتشار اون در سایت های دیگه به منظور جذب مخاطب و وجود لینک سایت شما در اون سایت شامل سه مرحله هست. هدف از تولید ریپورتاژ فقط لینک سازی واسه افزایش اعتبار پیش گوگل نیست.
مقاله پیشنهادی: آیا تولید محتوا موجب افزایش فروش می شود؟
بررسی رازهای نوشتن رپورتاژ آگهی موثر
همونطور که گفتیم، در حال حاضر رپورتاژ آگهی جای خودش رو در بین کسب و کارهای اینترنتی باز کرده. رپورتاژ آگهی مناسب به مخاطبان راه درستی نشون میده و اون ها رو به سمت نتیجه گیری منطقی و عاقلانه هدایت می کنه. اگه می خواهین نتیجه بهتری از رپورتاژنویسی به دست بیارین، باید سعی کنین تا نکات مهمی رو رعایت کنین. در ادامه برخی از رازهای نوشتن رپورتاژ آگهی موثر رو بررسی می کنیم:
·زیرنظر گرفتن مخاطبان
یکی از رازهای نوشتن رپورتاژ آگهی موثر این هست که مخاطبان هدف یا پرسونای خودتون رو زیر ذره بین قرار بدین. پرسونا به عبارت ساده، همون شخصیت مخاطبان کسب و کار شما هست. بررسی کنین که رپورتاژ آگهی رو واسه چه پرسونای تولید می کنین. علایق و سلیقه مخاطبان رو بررسی کنین. ببینین که مخاطبان به چه فکر می کنند؟ چه نیازهایی دارن؟ چه گروه سنتی هستن؟ به چه موضوع هایی علاقه دارن؟
·بررسی کردن محل انتشار رپورتاژ آگهی
بررسی کردن محل انتشار رپورتاژ آگهی هم یکی دیگه از رازهای نوشتن رپورتاژ آگهی هست. اگه می خواهین نتیجه بهتری از رپورتاژنویسی به دست بیارین، باید اون ها رو در سایت های معتبر و پربازدید منتشر کنین. بیشتر سایت های پربازدید، مقررات خاص خودشون رو دارن. به همین دلیل لازمه تا محتویات سایت های منتشرکننده و دیدگاه هایی رو که کاربران اون ها ثبت کردن، با دقت زیر نظر گرفته بشه و مخاطبان اون ها رو بررسی کنین.
مقاله پیشنهادی: 7 نکته طلایی برای تولید محتوای تبلیغاتی
·زمان گذاشتن برای نوشتن عنوان جذاب
یکی دیگه از 5 راز اصلی نوشتن رپورتاژ آگهی موثر این هست که واسه نوشتن عنوان جذاب زمان بذارین. توجه داشته باشین که تیتر یا عنوان یکی از عناصر مهم رپورتاژ آگهی یا سایر محتواهاست و باید به حدی جذاب و جالب باشه که مخاطبان و کاربران رو به خوندن ادامه مطلب تشویق کنه. با رعایت چند نکته ساده و مهم می تونین عنوان ها و تیترهای جذابی واسه رپورتاژ آگهی خودتون بنویسین.
·نوشتن چکیده خوب و جالب
یکی دیگه از مهم ترین رازهای رپورتاژنویسی این هست که چکیده خوبی بنویسین تا مخاطب به مطالعه ادامه مطلب ترغیب بشه. قبل از اینکه مخاطب وارد بخش اصلی مطلب بشه، بهتره چکیده ای از کل محتوا بین 30 تا 40 کلمه در اختیار اون قرار بدین. این چکیده کاربر رو واسه ورود به مطلب اصلی آماده می کنه. از اونجایی که تعداد کلمات در این متن خیلی کمه، از بررسی و نوشتن جزئیات باید جلوگیری کنین.
·مخاطبان خودتان را به فعالیتی دعوت کنید
با دعوت به کاری جذاب، مخاطبان و کاربران رو به سمت سایت یا کسب و کار خودتون دعوت کنین. مخاطبان رو در همه مسیر با کلمات خودتون همراهی کنین و اون رو به انتهای رپورتاژ آگهی برسونین. در آخر تلاش کنین تا با دعوت اون به انجام فعالیتی، هدف خودتون رو از تولید رپورتاژ آگهی عملی کنین. با توجه به اینکه تا اینجای کار در ذهن کاربران، سوال یا مشکلی رو به وجود اوردین، در این مرحله مخاطب 70 درصد ممکنه به دعوت شما جواب مثبت بده.
جمع بندی و نتیجه:
ما سعی کردیم در این مطلب، توضیحاتی در مورد رپورتاژ آگهی بهتون ارائه کنیم و به بررسی رازهای نوشتن رپورتاژ آگهی موثر بپردازیم و تاثیر ریپورتاژ آگهی بر مخاطبان رو مورد بررسی قرار بدیم. همونطور که گفتیم، رپورتاژ آگهی در اصل سعی و تلاش یه کسب و کار واسه شناخته شدن و جلب اعتماد مخاطبان و کاربران رسانه یا سایت های دیگه به صورت ناملموس هست. در زمان رپورتاژنویسی باید نکات مهم رو زیر نظر بگیرین تا یه ریپورتاژ آگهی موثری داشته باشین و بهترین نتیجه رو از انتشار اون به دست بیارین. رپورتاژ آگهی تاثیر زیادی بر جذب مخاطبان و افزایش میزان فروش محصولات و کالاها می ذاره که همین موضوع باعث میشه تا مورد توجه خیلی از افراد قرار بگیره.
نظرات در مورد بررسی 5 راز نوشتن ریپورتاژ آگهی موثر: