محتواکده مجموعه بزرگی است که خدمات متنوعی همچون سفارش تولید محتوا ، طراحی سایت و خدمات سئو سایت را انجام می دهد و میتوانید از هر یک از این خدمات از طریق منو سایت بهره مند شوید.

روش های آپدیت محتواهای قدیمی؛ آیا دوست دارین تا با این روش ها آشنا بشین؟ چجوری مقاله های قدیمی رو بروزرسانی کنیم تا رتبه بهتری بگیرن؟ آپدیت مقاله های قدیمی چه مزیت هایی داره؟ روش های آپدیت مقاله های قدیمی کدامند؟ چرا باید مقاله های قدیمی رو آپدیت کنیم؟ چرا بروزرسانی محتواهای قدیمی واسه گوگل از اهمیت زیادی برخوردار هست؟ کدوم محتواها رو آپدیت کنیم؟ ویژگی های یک محتوای کامل برای کاربر و موتور جستجو کدامند؟

همونطور که می دونین، کسب رتبه بالا در گوگل باعث میشه تا کسب و کار شما بیشتر دیده بشه و مخاطبان زیادی رو به سمت سایت خودتون جذب کنین. واسه اینکه رتبه های بهتری در گوگل به دست بیارین، باید مقاله ها و محتواهای قدیمی خودتون رو به صورت مرتب بروزرسانی و آپدیت کنین. برای این کار می تونین از روش ها و تکنیک های مختلفی استفاده کنین. به همین دلیل ما می خواهیم در این مطلب، توضیحاتی در مورد آپدیت محتواهای قدیمی واستون ارائه بدیم، به بررسی روش های آپدیت مقاله های قدیمی بپردازیم و مزیت بروزرسانی مقاله های قدیمی رو مورد بررسی قرار بدیم.

آپدیت محتواهای قدیمی چگونه است؟

آپدیت محتوای قدیمی

شاید واستون جالب باشه که بدونین آپدیت محتواهای قدیمی یکی از استراتژی های محتوایی هست که شما می تونین با این کار سئوی سایت خودتون رو بهبود بدین و رتبه های بالاتری رو کسب کنین. آپدیت محتواهای قدیمی کار آسون و راحتیه و فقط کافیه تا محتواهای قدیمی رو شناسایی کنین و مطالبی رو به این محتواها اضافی کنین. وقتی شما محتواهای قدیمی خودتون رو بروزرسانی می کنین، گوگل متوجه میشه که سایت شما فعال هست و ارزش بالایی رو واسه سایت و محتواهای شما قائل میشه. بنابراین، سعی کنین تا بروزرسانی مقاله های قدیمی خودتون رو جدی بگیرین و همواره بروز باشین تا در رتبه های برتر قرار بگیرین.

اگه شما در حوزه ای فعالیت می کنین که رقابت در اون زیادی و محتواهای مشابه محتواهای سایت شما در اینترنت زیاد هست، شما نباید آپدیت محتواهای خودتون رو دست کم بگیرین. شما می تونین با تغییر بخش هایی از مطالب و اضافی کردن مطالب جدید به مقاله هاتون، آپدیت یا بروزرسانی محتواهای خودتون رو انجام بدین. یکی از وظایف تولیدکننده های محتوا این هست که مقاله های موجود در سایت رو همواره آپدیت کنند تا همیشه در رتبه های برتر گوگل قرار داشته باشن و مخاطبان زیادی رو جذب کنند. در کنار اهمیت به روز رسانی محتوای قدیمی عنواین جذاب در تولید محتوا هم بسیار مهم است اما چرا تولید محتوا با عنوان های جذاب مهم است؟

مزیت بروزرسانی مقاله های قدیمی

توجه داشته باشین که آپدیت محتواها یا بروزرسانی مقاله های قدیمی سایت مزیت های زیادی به همراه داره. به همین دلیل خیلی از مدیران و صاحبان کسب و کارهای اینترنتی سعی می کنند تا محتواهای قدیمی خودشون رو با روش های مختلفی بروزرسانی کنند. از جمله از مزایای آپدیت محتواهای قدیمی میشه به بهبود تجربه کاربری، افزایش فرصت های سئو، کسب رتبه های برتر گوگل، جذب مخاطبان جدید و.... اشاره کرد. مخاطبان انتظار دارن تا شما محتواهای با کیفیتی واسشون ارائه بدین. همچنین مخاطبان بررسی می کنند تا محتواهای سایت شما تازه و بروز باشن.

روش های آپدیت مقاله های قدیمی کدامند؟

آپدیت محتوای قدیمی

همونطور که گفتیم، آپدیت مقاله های قدیمی سایت از نظر گوگل از اهمیت زیادی برخوردار هست و مخاطبان هم دوست دارن تا محتواهای سایت شما جدید و بروز باشن. بنابراین، سعی کنین تا مقاله های سایت خودتون رو به صورت منظم آپدیت کنین تا تجربه کاربری عالی رو واسه مخاطبان ارائه بدین. آپدیت مقالات با روش های مختلفی انجام میشه. در ادامه برخی از روش های آپدیت مقاله های قدیمی رو بررسی می کنیم:

• اضافی کردن مطالب جدید به محتوا

یکی از روش های آپدیت مقاله های قدیمی این هست که مطالب جدیدی رو به محتواهای خودتون اضافی کنین. بهتره بدونین محتوای همیشه سبز دیگه همیشه سبز نیست. چون هر روز اطلاعات و مطالب جدیدی در مورد موضوعات مختلفی ارائه میشن که شما باید واسه سبز و بروز نگه داشتن محتواهای خودتون، این مطالب رو به مقاله های خودتون اضافی کنین. بنابراین، شما هر روز باید بررسی کنین تا محتواهای شما اطلاعات کافی رو به مخاطبان ارائه بدن. با این کار محتواهای شما آپدیت میشن.

• برطرف کردن اشتباهات املایی و نگارشی

شما می تونین با برطرف کردن اشتباهات املایی و نگارشی هم مقالات خودتون رو آپدیت کنین. اگه محتواهای خودتون رو مطالعه کنین، ممکنه با اشتباهات املایی یا نگارشی روبرو بشین. در این حالت بهتره تا این اشتباهات رو رفع کنین و محتوای خودتون رو بروزرسانی کنین. با اینکه برطرف کردن اشتباهات املایی یکی از اصلی ترین عوامل تاثیرگذار در سئو نیست، ولی مهمه که مقاله هاتون رو با این کار آپدیت کنین.

• اضافی کردن محتوای صوتی و تصویری

یکی دیگه از روش های آپدیت مقاله های قدیمی این هست که به مقاله های خودتون، محتوای صوتی و تصویری یا ویدیویی اضافی کنین. این کار باعث میشه تا محتوای شما در رتبه برتر گوگل قرار بگیره. بعضی از مخاطبان دوست دارن تا از طریق شنیدن، محتوایی رو مطالعه کنند و یا برخی از افراد دوست دارن تا محتوا رو تماشا کنند تا اینکه بخونن. بنابراین، با اضافی کردن محتوای صوتی و تصویری باعث جذابیت مقاله های خودتون میشین.

• تغییر دادن عنوان و تیترها

با تغییر دادن عنوان ها و تیترها هم میشه مقاله های قدیمی سایت رو بروزرسانی کرد. بهتره بدونین عنوان ها مهم ترین بخش های محتوا هستن و گوگل اهمیت زیادی بهشون میده. بنابراین، باید سعی کنین تا از عنوان های مرتبط و جدیدی استفاده کنین تا مخاطبان با دیدن این عنوان ها تشویق بشن تا محتوای شما رو مطالعه کنند. اگه عنوان های محتوای شما جذاب نیست، می تونین با تغییر دادن اون ها هم مقاله خودتون رو آپدیت کنین و هم جذابیت مقاله ها و محتواهای خودتون رو افزایش بدین.

جمع بندی و نتیجه:

ما خواستیم در این مطلب، توضیحاتی در مورد آپدیت محتواهای قدیمی واستون ارائه بدیم، به بررسی روش های آپدیت مقاله های قدیمی بپردازیم و مزیت بروزرسانی مقاله های قدیمی رو مورد بررسی قرار بدیم. همونطور که گفتیم، آپدیت محتواهای قدیمی یکی از استراتژی های محتوایی هست که شما می تونین با این کار سئوی سایت خودتون رو بهبود بدین و رتبه های بالاتری رو کسب کنین. شما می تونین با روش های مختلفی مقاله های خودتون رو آپدیت کنین. از جمله از این روش ها میشه به تغییر دادن عنوان ها، اضافی کردن مطالب جدید، اضافی کردن محتوای صوتی و تصویری و... اشاره کرد.

 

نظرات در مورد روش های آپدیت محتواهای قدیمی وبسایت:

سوال تصادفی