محتواکده مجموعه بزرگی است که خدمات متنوعی همچون سفارش تولید محتوا ، طراحی سایت و خدمات سئو سایت را انجام می دهد و میتوانید از هر یک از این خدمات از طریق منو سایت بهره مند شوید.
داستان سرایی؛ هنر به کارگیری احساسات مخاطبان در هنگام نوشتن و یا سفارش از یک سایت تولید محتوا! چجوری با داستان های الهام بخش مخاطبان زیادی رو جذب کنیم؟ آیا می دونین داستان سرایی چیست؟ چرا استفاده از داستان سرایی در تولید محتوا مهم هست؟ چجوری از روش داستان سرایی استفاده کنیم؟ چه موقعی میگیم یه داستان خوب هست؟ چجوری یه داستان خوب بسازیم؟ چجوری داستان سرایی باعث جذب مشتریان جدید میشه؟
اگه مخاطبان از داستان برند شما خوششون بیاد، 55 درصد بیشتر از حالت معمولی ممکنه در آینده محصولات و کالاهای شما رو بخرن. شما می تونین جوری از روش داستان سرایی استفاده کنین که در مغز مخاطبان شما هورمون اکسی توسین ترشح بشه و به کسب و کار شما جذب بشن. شما باید بدونین بهتره در چه جاهایی از داستان سرایی استفاده کنین تا بازخورد بهتری داشته باشه. به همین دلیل ما می خواهیم در این مطلب، توضیحاتی در مورد داستان سرایی واستون ارائه بدیم، به بررسی روش های جذب مخاطبان با داستان سرایی بپردازیم و اهمیت داستان سرایی در تولید محتوا رو مورد بررسی قرار بدیم تا بتونین با استفاده از داستان های الهام بخش، مخاطبان جدیدی رو جذب کنین.
منظور از داستان سرایی چیست؟
شاید واستون جالب باشه که بدونین داستان سرایی یا استوری تلینگ یکی از تاثیرگذارترین روش هایی هست که در بازاریابی و تولید محتوا به کار گرفته میشه تا مخاطبان زیادی به سمت سایت جذب بشن. ولی مثل هر روش دیگه ای، به تمرین و کسب تجربه و آزمون و خطای زیادی نیاز داره که باید اون ها رو یاد بگیرین. با هدف جلب توجه مخاطبان به محتوای تولید شده، ترافیک سایت بیشتر شده و میزان فروش محصولات افزایش پیدا می کنه. به همین دلیل از داستان سرایی به صورت گسترده در بازاریابی محتوایی استفاده میشه. شما هم می تونین با استفاده از داستان های الهام بخش، مخاطبان جدیدی رو به کسب و کار خودتون جذب کنین.
داستان سرایی به انتقال رویدادها با محتواهای متنی، تصویریی یا صوتی گفته میشه که معمولا به شکل بدیهه گویی یا با آب و تاب زیادی تولید و منتشر میشن. داستان ها یا روایت ها به عنوان ابزاری واسه سرگرمی، آموزش، حفظ فرهنگ و القای ارزش های اخلاقی محسوب میشن. همچنین داستان سرایی ابزار قدرتمند و یکی از راه هایی هست که ما رو به یادگیری تشویق می کنه. داستان سرایی کاربردهای زیادی در تولید محتوا و سخنرانی ها داره و باعث میشه تا توجه مخاطبان به ما جذب بشه.
مقاله پیشنهادی: چرا آینده سایت به تولید محتوا بستگی دارد؟
اهمیت داستان سرایی در تولید محتوا
توجه داشته باشین که مخاطبان و افراد زیادی تحت تاثیر داستان سرایی و داستان های الهام بخش قرار می گیرن. داستان سرایی یه عصای جادویی هست که ذهن های صف کشیده شده در برابر تبلیغات رو به حرکت در میاره. این تکنیک در حال حاضر در رسانه های اجتماعی محبوبیت زیادی به دست آورده و توسط تولیدکننده های محتوا مورد استفاده قرار می گیره، چون بعضی از افراد، داستان سرایی رو سلاحی مخفی واسه جلب توجه مخاطبان می دونن. این روش در نتیجه عوامل مختلفی که همه اون ها حول خواسته مشتری می چرخن، به اثر خودشون میرسن. کارشناسان و تولیدکننده های محتوا این عوامل رو در آزمایش های موفق بازاریابی محتوایی استخراج کردن.
چگونه یک داستان سرایی حرفه ای داشته باشیم؟
مهارت داستان سرایی در وجود همه افراد به صورت ذاتی وجود داره، ولی متاسفانه یا شاید هم خوشبختانه فرمول قطعی و ثابتی واسه داستان نویسی وجود نداره و نمیشه با یه روش داستان نوشت. توجه داشته باشین که داستان سرایی در تولید محتوا استعداد هست و یکی از عوامل ارزش گذاری آثار هنری واکنش مخاطبان به اون هست. از اونجایی که نظرات و سلیقه ها تنوع زیادی دارن، انتخاب یه داستان که از نظر همه مخاطبان مطلوب هست، کار سختیه. ولی چند معیار واسه ارزیابی داستان ها وجود داره که عبارت هستن از:
- جذابیت و گیرایی داستان ها
- باورپذیر بودن داستان
- آموزشی بودن داستان سرایی
- به یاد موندنی بودن
مقاله پیشنهادی: چگونه می توان از محتوا برای جلب توجه مخاطبان استفاده کرد؟
روش های جذب مخاطبان با داستان سرایی
همونطور که گفتیم، داستان سرایی یکی از روش های موثر در بازاریابی محتوایی هست که شما می تونین با استفاده از اون مخاطبان جدیدی رو به سایت خودتون جذب کنین. داستان نویسی جوری که توجه مخاطبان رو به سمت خودش جذب کنه، به سه روش انجام میشه که باید از اون ها در محتوای خودتون استفاده کنین تا بتونین ذهن مخاطبان خودتون رو درگیر کنین. در ادامه برخی از روش های جذب مخاطبان با داستان سرایی رو بررسی می کنیم:
انتخاب کردن قهرمان در داستان
یکی از روش های جذب مخاطبان با داستان سرایی این هست که در داستان نویسی یه قهرمان انتخاب کنین. تولیدکننده های محتوا با کمک تجربه های به دست اومده به این نتیجه رسیدن که مشتری بهترین قهرمان هست که می تونین واسه داستان سرایی در بازاریابی خودتون انتخاب کنین. بنابراین، توصیه میشه تا از مشتری های خودتون به عنوان قهرمان در داستان خودتون استفاده کنین، داستان رو از نگاه اون ها تعریف کنین و اون ها رو به مرکز گفتگو تبدیل کنین.
تعیین کردن هدف
یکی دیگه از نکاتی که برای جذب مخاطبان با داستان های الهام بخش باید رعایت کنین، این هست که باید هدف مشخص کنین. هر داستان یه طرح خاص داره، ولی مشتری یا مخاطب باید احساس کنه که هدفی در پشت این داستان وجود داره، جوری که داستان ذهن اون رو تحریک می کنه و تمایل به یادگیری بیشتر در مورد وقاع و روش قهرمان ها واسه حل مشکلات برای تحقق هدف رو در اون به وجود میاره.
قرار دادن موانع
اگه می خواهین داستان شما خسته کننده نباشه و جذابیت داشته باشه، باید موانعی رو پیش روی قهرمان های خودتون قرار بدین. اگه این موانع رو سر جای خودشون قرار بدین و نشون بدین که چجوری قهرمان ها این مشکلات رو البته از طریق محصول شما حل می کنند در آخر موفق میشین. اون موقع داستان بازاریابی شما جالب میشه و مخاطبان و مشتریان رو تحت تاثیر قرار میده.
بیشتر بخوانید: 5 تکنیک داستان سرایی در تولید محتوا
جمع بندی و نتیجه:
ما خواستیم در این مطلب، توضیحاتی در مورد داستان سرایی واستون ارائه بدیم، به بررسی روش های جذب مخاطبان با داستان سرایی بپردازیم و اهمیت داستان سرایی در تولید محتوا رو مورد بررسی قرار بدیم. همونطور که گفتیم، داستان سرایی یا استوری تلینگ یکی از تاثیرگذارترین روش هایی هست که در بازاریابی و تولید محتوا به کار گرفته میشه تا مخاطبان زیادی به سمت سایت جذب بشن. شما واسه اینکه بتونین با داستان سرایی مخاطبان جدیدی رو جذب کنین، باید از روش های مختلفی استفاده کنین.
نظرات در مورد چگونه مخاطبان را با داستان سرایی جذب کنیم؟: